Jeg elsker såper og kremer!

Daisy W Bodylotion 150ml / Daisy Dream W Bodylotion 150ml / Dot W Bodylotion 150ml
 

Det er ditt valg å være åpen i eget liv med parfyme, såper og kremer. Viktig å tenke og velge hvilken passer best for deg?  Jeg elsker parfyme, såper og kremer, har mange å velge mellom.

Jeg bruker parfyme, såper og kremer hver dag. Jeg pynter meg med klær, parfyme, såper i dusjen og kremer etter dusjen når skal spise på restaurant.

Jeg elsker å gå inn kjøpesentret i Sandefjord og lukter ulike dusjsåper, kremer og badeskum. Jeg elsker også å gå inn såpe butikken som er i London. Jeg vet det er også i Oslo på kjøpesenteret. Det er dyrt i Norge, men er billig i London og andre steder i Europa. Flyplasser i Norge og utland har også dusjsåper, og kremer og det er forskjellige priser.

Jeg har kremer som ligger i kjøleskapet på kjøkkenet mitt. Kremer er veldig bra for meg. Jeg elsker jordbær krem og andre kremer velge mellom.

Like og del!!! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anine Christine Winje

Anine Christine Winje

31, Sandefjord

Jeg elsker å lage mat i leilighet, oppskrifter fra Internett. For eksempel fra matprat. Jeg kan gi deg oppskrifter med bilder av mat. Og er opptatt av krydder og viner til mat. Hele verden kan lese hva jeg liker å gjøre på min fritiden. Jeg kan skriver tekstene med bildene av mat, viner og krydder og med oppskrifter som du kan lage mat hjemme i din fritiden. Og er opptatt av parfyme, kremer og dusjsåper. Ha en fin dag! Jeg elsker å reiser til New York, London, Paris og flere steder i verden. Mest lydt til å reise til New York.

Kategorier

Arkiv

hits