SaltHei alle sammen! 

Jeg vil å fortelle deg om salt her på bloggen min. Finnes forskjellige typer salter i butikker. Den hvit og grønn salt smaker av basilikum, parmesan ost og hav salt. Den salt er til pasta, tomat, pizza og kjøtt. 

Finnes pepper og salt, rødvin salt og mye mer salter. Smaker bedre med noen av disse salter til mat. Koster ca 115 kroner i butikker. 

Det er fint å gi i julegaven og bursdagsgaven. Du kan gi to forskjeller typer salter i gaven til din vennen om han eller hun liker noen av disse salter. Du kan også gi bare en type salt i gaven. 

Det står på salt boksen på engelske ordene. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Anine Christine Winje

Anine Christine Winje

31, Sandefjord

Jeg elsker å lage mat i leilighet, oppskrifter fra Internett. For eksempel fra matprat. Jeg kan gi deg oppskrifter med bilder av mat. Og er opptatt av krydder og viner til mat. Hele verden kan lese hva jeg liker å gjøre på min fritiden. Jeg kan skriver tekstene med bildene av mat, viner og krydder og med oppskrifter som du kan lage mat hjemme i din fritiden. Og er opptatt av parfyme, kremer og dusjsåper. Ha en fin dag! Jeg elsker å reiser til New York, London, Paris og flere steder i verden. Mest lydt til å reise til New York.

Kategorier

Arkiv

hits